OLIVE OIL BAR 2024

Σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο εντός του Περιπτέρου 15 της FOOD & DRINKS, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από όλη την Ελλάδα, να εκπαιδευθούν στη γευσιγνωσία και να τα απολαύσουν με τις δοκιμές του food pairing, το 2ο Olive Oil Bar που θα λειτουργεί και τις 3 ημέρες της έκθεσης.

Στη λειτουργία του Bar,

  • θα προβάλλονται όλα τα επώνυμα – τυποποιημένα ελαιόλαδα των εκθετών
  • θα γίνεται ανάλυση των διαφορετικών ποικιλιών και των εντάσεων των θετικών χαρακτηριστικών τους (φρουτώδες, πικρό, πικάντικο) αλλά και των λοιπών κριτηρίων αξιολόγησης κάθε premium εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, τόσο προς καταναλωτές όσο και προς τους εμπορευόμενους το προϊόν
  • θα «σερβίρονται» σφηνάκια εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων, από τους συνιδρυτές της Oliverse σε συνδυασμούς με γεύσεις τροφίμων, εκπαιδεύοντας τους συμμετέχοντες στα μυστικά των ελαιολάδων μέσω γευστικών δοκιμών

 

Καθοδηγητές στο «ταξίδι της γεύσης», θα είναι:

  • Παναγιώτης Παπανικολόπουλος («Γαστροναύτης») – Σύμβουλος Επιχειρήσεων *
  • Κωνσταντίνος Τσορώνης, Χημικός – Ελαιολόγος*

 

*Αποτελούν τη Συμβουλευτική Ομάδας Oliverse, που δραστηριοποιείται στους τομείς της προβολής της γαστρονομίας του ελαιολάδου και της ανάδειξης των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών των Ελληνικών ποικιλιών ελαιολάδου.

Επιμέλεια – Curation

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Detrop – Oenos!

Food & Drinks
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.