Στο πλαίσιο των εκθέσεων Detrop & Oenos 2023, σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο γαστρονομίας στο Περίπτερο 13, θα δημιουργηθεί ένα μοντέρνο dining area εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων και γνώσεων από όλη την Ελλάδα, παρακολουθώντας ένα masterclass από τους ειδικούς συνεργάτες της έκθεσης.
Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους στις προθήκες του dining area, προσφέροντάς τα στους επισκέπτες, μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων με ιδανικούς συνδυασμούς εδεσμάτων που θα δημιουργεί ζωντανά η ομάδα των chef – συνεργατών.
Σε αυτή τη σύντομη, αλλά περιεκτική και άκρως απολαυστική διαδρομή, καλούνται οι εκθέτες με προϊόντα της κατηγορίας Ελαιόλαδο και Ελιά να συμμετέχουν με ξεχωριστή παρουσίαση.
Η κάθε εκδήλωση (σύνολο 8 εκδηλώσεις κατά το τριήμερο της έκθεσης), θα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική γεωγραφική περιοχή, παρέχοντας προϊόντα για μαγειρική και για τοποθέτηση στο χώρο, αλλά και σχετικό πληροφοριακό υλικό.