- Περίπτερο 13
Η φετινή διοργάνωση της Detrop & Oenos φιλοξενεί για 7η φορά μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων με τη συνεργασία της HELEXPO και την εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών της εταιρίας Chef Stories. Η οργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης , έχει στόχο να αναδείξει τη μοναδικότητα και τιs ιδιαιτερότητες των προϊόντων των εκθετών-παραγωγών που συμμετέχουν στο εκθεσιακό γεγονός.
Συντονιστείτε σε μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας με τα εξαιρετικά προϊόντα των εκθετών της Detrop – Oenos 2023 για να γνωρίσετε:
- Την αξία της τοπικότητας και της παράδοσης
- Την καινοτομία και την έμπνευση
- Το ιδανικό pairing
- Μοναδικά superfoods
- Προϊόντα free from
Δύο μεγάλες θεματικές εκδηλώσεις σε δύο ειδικά σχεδιασμένους χώρους (κρατήσεις γίνονται ανά θεματική ενότητα)
Επιμέλεια – Curation
Σύλβια – Ιωάννα Κουμεντάκη
Διοργάνωση Γαστρονομικών εκδηλώσεων
www.chefstories.gr